WINNing Days – CircInWater in teken van fundingskansen waterprojecten

De registratie is geopend voor de zesde editie van de WINNing Days. Dit evene-ment staat in het teken van de fundingkansen binnen het CircInWater project en is online te volgen. De WINNing Days maakt onderdeel uit van de vakbeurs Smagua, begin maart in het Spaanse Zaragoza.

Het CircInWater project is een Europees gefinancierd project waarin vijf clusters op gebied van water- en cleantechnologie uit vijf verschillende landen samenwerken om Europese mkb-partijen te ondersteunen. Dat betreft met name financiële ondersteuning. De nadruk ligt voornamelijk op de ontwikkeling van wateroplossingen binnen de agrifood en energie-intensieve sectoren (pulp & paper, mijnbouw, staal, chemie).

Ondersteuning
Belangrijkste onderdeel van het project is de financiële ondersteuning die het project biedt. Binnen CircInWater is €1.050.000 beschikbaar voor Europese mkb-partijen. In totaal kan een bedrijf maximaal €60.000 (100% financiering) financiële ondersteuning ontvangen uit dit project.
Tijdens het event Smagua op dinsdag 7 maart van 15:45 tot 17:45 worden deze mogelijkheden gepresenteerd. Belangstellenden kunnen hierbij online aanwezig zijn. Inschrijven om digitaal deel te nemen kan via deze link. Meer informatie is te vinden in de bijlage.

Meer nieuws