Dit najaar nieuwe webinars vanuit COASTAR-netwerk

Nu de zomervakantieperiode in alle regio’s voorbij is, worden vanuit het COASTAR-netwerk weer verschillende activiteiten gestart. Onderstaand een korte update van geplande webinars en expertsessies. Goed om te weten is dat de website van COASTAR compleet is vernieuwd.

‘Zoet op voorraad, zout op afstand’, dat is het motto van het COASTAR-netwerk. Ruim twintig partijen – van Zeeland tot Groningen – werken samen in dit netwerk. De ambitie: 2040, Nederland weerbaar voor zoetwatertekorten door de kansen in de ondergrond ten volle te benutten.

COASTAR-webinars
Dit najaar worden er drie webinars georganiseerd. De webinars zijn openbaar en vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Dus geïnteresseerden binnen of buiten je bedrijf zijn welkom. Uitnodigingen voor de webinars kunnen dus gerust worden doorgestuurd. Klik op deze link voor meer informatie.

Expertsessies op locatie
Dit najaar worden vanuit COASTAR ook twee expertsessies op locatie georganiseerd. Deze staan ook in de agenda (10 oktober, 30 november). Meer info over deze sessies volgt.
Voor degenen die 28 september bij de Kennisdag Zoetwater en Ruimtelijke Adaptatie zijn: op verzoek van de organisatie wordt een sessie georganiseerd over verzilting in onze delta en oplossingsrichtingen. Meer informatie binnenkort via de kanalen van DPZW / DPRA.

COASTAR-website
De COASTAR-website is vernieuwd: www.coastar.nl. Het is geen projectwebsite meer, maar een website van het netwerk, waarin iedereen zich kan herkennen. Neem gerust een kijkje. Tips en suggesties zijn altijd welkom. Mail ze naar @Clevers, Sharon.

Kijk hier voor een overzicht van het laatste nieuws.

Meer nieuws