Innovatiemakelaar Water TKI Tuinbouw Stefan Persoon verbindt en stimuleert

Sinds februari 2017 is Stefan Persoon officieel innovatiemakelaar Water voor TKI Tuinbouw en uitgangsmaterialen. Degenen die hem kennen weten dat Stefan zich al meer dan 15 jaar bezig houdt met alles wat met innovatie en tuinbouw te maken heeft.

Stefan: "Mijn passie is om de tuinbouw op een hoger platform te brengen door telers, techniek en onderzoek op de juiste wijze te koppelen met elkaar. In 2008 heb ik Inno-Agro opgericht : een bedrijf dat gespecialiseerd is in het projectmanagement van innovaties. De rol van innovatiemakelaar is mij dus wel toevertrouwd ."

Stefan Persoon heeft ruime ervaring in het adviseren van kwekers met zowel de nullozing, de individuele zuivering en collectieve projecten. In de rol van innovatiemakelaar ligt het accent meer op het verbinden van partijen, het oppakken van generieke problemen en onderzoekswensen. Een en ander gebeurt in afstemming met Daan van Empel en Margreet Schoenmakers van LTO Glaskracht Nederland.

Ben je kweker, onderzoeker of een technische bedrijf en weet je niet hoe je verder moet? Neem dan contact op met de innovatiemakelaar via stefan@inno-agro.nl

Meer nieuws