De BZG-lijst met zuiveringsinstallaties is uitgebreid met de WaterQ GOALIE en WaterQ GOALIE Imidaclorid

Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG)

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van, in opdracht van WaterQ (uit Nijmegen), uitgevoerd onderzoek, de volgende oordelen gepubliceerd.

  • met de WaterQ GOALIE (met een capaciteit van 0.75, 1.5, 2.25, 3.0 m3/uur, etc.), indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald en
  • met de WaterQ GOALIE Imidacloprid (met een capaciteit van 0.75, 1.5, 2.25, 3.0 m3/uur, etc ), indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald en dat ook kan worden voldaan aan het tenminste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

De zuiveringsinstallaties WaterQ GOALIE en WaterQ GOALIE Imidacloprid worden daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst.

Voor aanvullende informatie met betrekking tot de WaterQ GOALIE en WaterQ GOALIE Imidacloprid wordt verwezen naar de informatiebladen die bij de BZG-lijst zijn gevoegd. Overige informatie is op te vragen bij de leverancier van het product.

De BZG-lijst inclusief informatieblad zijn hieronder bijgevoegd.

Meer nieuws