De nieuwe standaard voor optimaal watergeven

GRODAN

In 2007 introduceerde GRODAN de Next Generation Technologie. Dit betekende al een enorme stap voorwaarts in teeltcontrole, plantsturing en wortelontwikkeling. Next Generation 2.0 (NG2.0) is een logisch vervolg op deze technologie en is de afgelopen jaren uitvoerig getest in de praktijk. De resultaten in de proeven met NG2.0 zijn zeer positief. NG2.0 is dus de volgende stap in Precision Growing.

GRODAN introduceert NG2.0 technologie
NG2.0 is de nieuwste substraattechnologie van GRODAN. Met deze technologie is het voor plantenkwekers en telers mogelijk om meer te produceren met minder water, voedingsstoffen en ruimte. NG2.0 stelt de teler in staat om tot wel 15% water te besparen. Dit draagt bij aan het duurzaam produceren van gezonde en verse groenten voor een groeiende bevolking.

De volgende stap in Precision Growing
Met NG2.0 wordt het water in de mat beter verdeeld en kan de plant nog beter gebruik maken van het substraatvolume. De wortels hebben dus meer ruimte en kunnen zich krachtig ontwikkelen. Dit resulteert in een sterk gewas, meer opbrengst gedurende het hele teeltseizoen en een betere kwaliteit van de groente. Daarnaast is de teelt minder gevoelig voor ziektes.

Kortom nog meer doen met minder en dus de volgende stap in onze filosofie van Precision Growing. Lees meer over NG2.0.

Meer nieuws watergift