Water & PlantgezondheidEvent

Datum donderdag 13 oktober 2022
Tijd 12:30 t/m 19:45
Locatie Wageningen University Research Business Unit Glastuinbouw: Bleiswijk
Einddatum voor het inschrijven is bereikt

Energie en de impact van de huidige energiecrisis is nu en de komende tijd het belangrijkste item. Toch blijven we ons ook voor de thema’s Water en Plantgezondheid richten op de toekomst. We zetten als sector in op een duurzame toekomst van de glastuinbouw.

Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research Business Unit Glastuinbouw organiseren dit jaar voor het eerst een gecombineerd Water- en PlantgezondheidEvent. Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee in de ontwikkelingen, mogelijkheden en uitdagingen van de toekomst op het gebied van Water en Plantgezondheid. Gietwatervoorziening en waterkwaliteit zijn essentiële aandachtspunten. Hetzelfde geldt voor de ontwikkeling van een weerbaar gewas en weerbaar teeltsysteem, alsmede nieuwe detectietechnieken en de ontwikkeling van ‘standing army’s’. Na het plenaire gedeelte start een interactief programma met een zeer gevarieerd aanbod aan workshops.

Programma
12.30 uur Inloop met koffie en thee
13.00 uur Opening door Sjaak Bakker (Wageningen University & Research)
13.10 uur Actualiteiten en innovatie door Ruud Paauwe (Glastuinbouw Nederland)
13.45 uur Ronde 1 workshops/rondgang
14.45 uur Pauze
15.15 uur Ronde 2 workshops/rondgang
16.15 uur Ronde 3 workshops/rondgang
17.15 uur Pauze
17.30 uur Ronde 4 workshops/rondgang
18.15 uur Diner
19.45 uur Afsluiting

Kosten
Indien u direct betaalt via iDeal bedragen de kosten voor deze bijeenkomst € 27,50 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 80,00 voor niet-leden. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 7,50 extra (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Verlenging spuitlicentie
Deze bijeenkomst kunt u ook mee laten tellen als dagdeel voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Teelt. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 60. Vergeet uw spuitlicentiepas niet mee te nemen naar de bijeenkomst!

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 10 oktober, 12.00 uur, mits er nog plaats is. Ter plaatse aanmelden is niet mogelijk. 

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@glastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.